Ik wil.. onze leden iets extra’s bieden

Stakeholdersmanagement

De financiële sector ligt onder een vergrootglas. Media, politiek, consumentenorganisaties, toezichthouders: ze kijken allemaal kritisch naar het handelen van de verschillende actoren in de branche. In meer of mindere mate heeft de buitenwereld invloed op jouw bewegingsvrijheid in het financiële speelveld. Dat vraagt om actief stakeholdermanagement.

Stakeholdermanagement is een containerbegrip voor het onderhouden van relaties met belanghebbende personen en organisaties om je heen. Direct of indirect. Om wie gaat het, welke dossiers zijn voor jou van belang en welke acties zijn dan het meest effectief?

Communicatie is een belangrijk instrument. Denk aan je website, een magazine, persberichten, position papers of reacties op consultaties van wetgever of toezichthouder. Het kan bovendien van belang zijn om aan je achterban te laten zien wat je doet en wat de resultaten daarvan zijn. Dit alles luistert nauw. Oostdam & Partners werkt louter voor organisaties in finance en kent zowel de hoofdrolspelers als de gevoeligheden en uitdagingen in de sector. Gaan we die samen omzetten in kansen? 
 

Let's talk