Ik wil.. onze organisatie anders positioneren

Brochures

Brochures, folders en leaflets komen in het digitale tijdperk steeds minder voor. Dat maakt dat je er juist mee kunt uitpakken. Kunt opvallen. Wij helpen je daarbij.

In een brochure wil je vaak informeren, bijvoorbeeld over je producten. Maar meer nog wil je de lezer overtuigen en laten zien dat jullie product of dienst het beste, voordeligste, het meest compleet of meest intuïtief is. En dan volgt de moeilijkste stap: aanzetten tot actie. Als doorgewinterde copywriters weten we bij Oostdam & Partners hoe we je commerciële boodschap het beste kunnen verpakken. Qua vorm én inhoud.

Bij het maken van een brochure krijg je te maken met verschillende leveranciers en samenwerkingspartners: een copywriter, fotograaf, designer, eindredacteur, drukker en soms ook een distributeur. Wil je complete ontzorging? Dan regelen wij alles met de verschillende partijen: de prijs, het proces en de planning. We bewaken de tijd en de kwaliteit. Tussendoor stemmen we de proeven van de tekst, design en beeld met je af. Zo krijg je met weinig inspanning een optimaal resultaat.
 

Let's talk