Ik wil.. onze naamsbekendheid vergroten

Columns (ghostwriting)

Een prikkelend onderwerp bedenken of een mening poneren is één ding; het sterk verwoorden is een tweede. Ieder zijn vak. Het onze is om jouw verhaal zo goed mogelijk over te brengen. Met jouw kennis en onze kunde maken we columns waarmee je lezers raakt.

Als copywriters kennen wij de fijne kneepjes van het vak. We zouden bijna zeggen dat we het ghostwriten tot hogere kunst hebben verheven. (Zo, nu hebben we dat toch een beetje gezegd.) We zorgen voor columns die ontroeren. Een glimlach ontfutselen. Tot nadenken aanzetten. Of misschien wel overtuigen.

Hoe dat ghostwriten in zijn werk gaat? Simpel: jij vertelt het verhaal, wij tekenen het op. We stellen je scherpe vragen, laten je reageren op stellingen en opperen andere denkrichtingen. Vervolgens kruipen we in jouw huid en schrijven we jouw verhaal, uit jouw naam, in jouw tone-of-voice. We zorgen voor een sterke opbouw en een ‘rond’ verhaal met, indien mogelijk, een verrassende kwinkslag.

Benaderen van media
Heb je een goed verhaal, maar nog geen podium? Omdat wij alleen in de financiële sector werkzaam zijn, kennen we het voor jou relevante medialandschap als geen ander. We kunnen je helpen bij het selecteren van geschikte media en bij het geplaatst krijgen van jouw column. Ben je klaar voor meer naamsbekendheid?
 

Let's talk