Ik wil.. een nieuw product/dienst lanceren onze organisatie anders positioneren

Websites

Een landingspagina inrichten. De huidige webteksten actualiseren. Een compleet nieuwe website maken. Bij Oostdam & Partners helpen we je om jouw boodschap op de juiste manier bij de doelgroep over te brengen.

Wat wil je vertellen? Aan wie en op welke manier? Dat zijn de eerste vragen die we met je zullen doornemen. Als het een nieuwe site betreft, werken we een site-opbouw uit en brengen we vervolgens samen in kaart wat er op iedere pagina moet komen. Voor het design en de bouw werken we met een aantal vaste partners, maar we kunnen het project ook met jouw leveranciers oppakken. We voeren desgewenst de regie en stellen de briefings op en bewaken de deadlines. Ondertussen gaan we zelf aan de slag met wervende webteksten.

Bijzondere aandacht vragen congressites. De content is vaak gelaagd en moet in elkaar grijpen. Meestal moet er de mogelijkheid zijn om je via de site in te schrijven en te betalen. Integratie met een congres-app? Ook dat regelen we. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we als geen ander het belang van goede congrescommunicatie en van interactie tijdens het congres.

Let's talk